Meriverkostot 2017

Timali, Rasekon aikuisopisto – markkinointiassistentit

Koulun kautta yhteistyössä Naantalin kaupungin ja Naantalin Yrittäjien kanssa olimme toteuttamassa Meriverkostot 2017 projektia. Meriverkostot on meriteollisuusalan verkoistoitumis tapahtuma, jonka järjestävät Naantalin kaupunki ja Naantalin Yrittäjät.

Suunnittelimme tapahtuman graafisen ilmeen käyttäen Adobe InDesign ja Illustrator -ohjelmia, teimme kutsun näytteilleasettajille ja mediatiedotteen ja ylläpidimme tapahtuman facebook-sivua ja tuotimme sinne sisältöä. Kuvasimme ja käsittelimme videot Meriverkostoiden facebook -tapahtumaan. Videoissa Naantalin kaupungin elinkeinoasiamies Jorma Ranta sekä Naantalin Yrittäjien Kristiina Sundell kertovat tapahtumasta. Haastattelimme myös muutaman tapahtumassa puhujana olleen yrityksen ja haastatteluista teimme myös facebookiin sisältöä.  Ennen tapahtumaa olimme myös Naantalin satamassa järjestämässä pöytiä ja tuoleja paikoilleen ja teimme pohjakartan näytteilleasettajista.

Tapahtumassa hoidimme näytteilleasettajien sekä vieraiden vastaanoton. Pyysimme heitä täyttämään yhteystietolomakkeen, annoimme nimikyltin ja ohjelmalehtisen sekä ohjasimme näytteilleasettajat oikeille paikoille.

Tallenna

Tallenna

Mainokset

Uutuuksien tori

Timali, Rasekon aikuisopisto – markkinointiassistentit

Teimme Turun messukeskuksen kanssa yhteistyössä Rakenna & Sisusta -messuille Uutuuksien torin. Suunnittelimme ja toteutimme kokonaan Uutuuksien torin messukeskukselle. Hoidimme näytteilleasettajien kontaktoinnin, kartoitimme tuotteistuksen, suunnittelimme Adoben InDesign -ohjelmalla esitteet ja kyltit ja Adoben Illustrator -ohjelmassa teimme logon.  Suunnittelimme ja rakensimme myös alueen.

Saukonojan kyläyhdistys

Toimin Saukonojan kyläyhdistyksen tiedottajan roolissa ja olen tehnyt kyläyhdistyksellemme kotisivut www.saukonoja.fi sekä facebooksivut www.facebook.com/saukonojanky, joita molempia päivitän.

Taitan InDesign -ohjelmalla myös kyläyhdistyksen postilaatikoihin jaettavan tiedotteen, joka tehdään 2-3 kertaa vuodessa.

Kyläyhdistys järjestää myös erilaisia tapahtumia ympäri vuoden, joita olen ollut mukana järjestämässä muiden hallituksen jäsenien kanssa. Yleensä kerran vuodessa on ollut talvella talvirieha, kesän alussa kesätapahtuma sekä loppukesällä Latotanssit sekä välillä myös muita pienempiä tapahtumia.