Meriverkostot 2017

Timali, Rasekon aikuisopisto – markkinointiassistentit

Koulun kautta yhteistyössä Naantalin kaupungin ja Naantalin Yrittäjien kanssa olimme toteuttamassa Meriverkostot 2017 projektia. Meriverkostot on meriteollisuusalan verkoistoitumis tapahtuma, jonka järjestävät Naantalin kaupunki ja Naantalin Yrittäjät.

Suunnittelimme tapahtuman graafisen ilmeen käyttäen Adobe InDesign ja Illustrator -ohjelmia, teimme kutsun näytteilleasettajille ja mediatiedotteen ja ylläpidimme tapahtuman facebook-sivua ja tuotimme sinne sisältöä. Kuvasimme ja käsittelimme videot Meriverkostoiden facebook -tapahtumaan. Videoissa Naantalin kaupungin elinkeinoasiamies Jorma Ranta sekä Naantalin Yrittäjien Kristiina Sundell kertovat tapahtumasta. Haastattelimme myös muutaman tapahtumassa puhujana olleen yrityksen ja haastatteluista teimme myös facebookiin sisältöä.  Ennen tapahtumaa olimme myös Naantalin satamassa järjestämässä pöytiä ja tuoleja paikoilleen ja teimme pohjakartan näytteilleasettajista.

Tapahtumassa hoidimme näytteilleasettajien sekä vieraiden vastaanoton. Pyysimme heitä täyttämään yhteystietolomakkeen, annoimme nimikyltin ja ohjelmalehtisen sekä ohjasimme näytteilleasettajat oikeille paikoille.

Tallenna

Tallenna

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s